diumenge, 16 de desembre del 2012

23ª SESSIÓ - Dijous 29 de novembre

Avui hem repetit la reunió del dimarts però amb tot l'equip del Gabinet Psicopedagògic d'Ontinyent, que ha vengut al centre i ens hem reunit a la biblioteca per fer la xerrada informativa.
Lourdes, la psicopedagoga també és la coordinadora del gabinet i per això era l'encarregada de transmetre tota la informació facilitada pel SPE als membres del seu equip.
Ella ha preferit convocar la reunió quan jo hi era present perquè així coneixia als membres del gabinet i també per si se li escapava algun detall important que li pogués fer memòria.
Havia planificat molt bé la reunió i no ha estat necessari la meva intervenció en cap moment.

Després de l'explicació dels documents, han parlat d'alguns casos propis que alguns d'ells tenien al seu lloc de feina i han compartit problemes, opinions, valoracions... és a dir, han fet un treball en grup i han pres decisions conjuntes.

He aprés de la reunió d'avui molt i he vist treballar amb molt de companyerisme i que el psicopedagog, encara que al centre en moltes ocasions és vist com algú que ve de fora i em diu què i com ho he de fer... i desperta en ell un sentiment de soletat, també té companys que l'entenen i comparteixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada