diumenge, 16 de desembre del 2012

18ª SESSIÓ - Dimarts 13 de novembre

Avui la meva pràctica ha consistit en observar com s'acabava de passar la prova del BADyG II a un alumne de tercer d'educació primària que ha estat derivat pel seu tutor per tal de realitzar revisió d'expedient.
A continuació s'ha corregit la prova i amb els resultats a la mà, la psicopedagoga ha convocat a una reunió explicativa al tutor de tercer i a la mestra PT.
S'han donat els resultats, que són molt baixos en general, i s'acorda una reunió amb la família per comunicar quins han estat.

A continuació, ens hem reunit amb la mestra AL per fer una primera llista de la totalitat d'alumnes del centre amb necessitats de logopèdia pel curs vinent. Es fa d'aquesta manera perquè, al demanar-se el servei d'AL com a recurs complementari (que està montat així), s'ha de tenir abans de Nadal la proposta feta per presentar la llista els primers dies del segon trimestre, només tornar de les vacances.

La vesprada d'avui no m'ha agradat molt. He observat la prova de l'alumne i després la revisió de les necessitats de logopèdia que s'han de portar a terme el proper curs, però no he pogut participar massa en res.
Pel que fa a la feina de la psicopedagoga, la primera part ha estat de diagnosi per a possible intervenció i després, d'organització dels recursos complementaris del centre.
Ha estat, en general, una tarda una mica avorrida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada