diumenge, 9 de desembre del 2012

14ª SESSIÓ - Dijous 25 d'octubre

No ha estat una sessió molt activa, ja que s'ha tractar d'una sessió de reunió amb l'IES de referència, IES L'estació d'Ontinyent, per continuar amb l'elaboració del Pla de Transició dels alumnes de primària cap a secundària que es va iniciar el curs passat.
A la reunió han assistit els psicopedagogs dels centres convocats, així com els caps d'estudis de cadascun d'ells. El que s'ha portat a terme és una planificació del que serà el treball per acabar d'elaborar el Pla de Transició.
S'ha decidit que es faran reunions per departaments (matemàtiques i llengües) i també de professionals PT i així s'elaborarà, per àrees, un document amb els objectius, continguts i metodologia mínims i unificats per treballar a tots els centres igualment i així, en arribar els alumnes a l'IES, tots portaran uns mínims semblants.
S'elabora un calendari de reunions i unes dates límit per la finalització del Pla.
La meva participació ha estat de simple espectadora.
Crec que és una feina necessària la planificació consensuada dels mínims a treballar als centres de primària, almenys els que són adscrits a un mateix centre de secundària. Perquè crec que ara mateix, com va en funció del professional de l'ensenyament i de la seva llibertat de càtedra, hem s'intentar no treballar de manera tan individualitzada, sinó que és molt més enriquidor per a tots compartir experiències, metodologies, funcionament..., ajuda a elaborar una identitat pròpia d'un centre i una metodologia més efectiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada