dissabte, 17 de novembre del 2012

5ª SESSIÓ - Dijous 20 de setembre

La sessió d'avui no ha estat massa agradable, ja que he presenciat una reunió de l'equip directiu (cap d'estudis), mestra PT, Psipedagoga del centre, Psicòloga privada de l'alumne sol·licitant de la beca de nee, la família de l'alumne sol·licitant.
El pare entra una mica de males maneres, i amenaça al centre comentant que no està d'acord amb la decisió del centre de que no són necessàries més hores de psicopedagogia externes. La psicopedagoga argumenta que els seu fill rep cinc sessions d'atenció de PT i AL i des de l'equip psicopedagògic i atenent a les seves dificultats d'aprenentatge en lectoescriptura, són suficients i no són necessàries més sessions externes. El pare ho arriba a entendre, però s'acorda que es tramitarà la sol·licitud d'ajuda i, quan li sigui denegada que presenti la reclamació i les alegacions pertinents al Ministeri.
Avui he estat d'expectadora de la situació, però m'ha estat molt útil per comprovar que les funcions que comporta la feina de psicopedagoga no sempre són tant satisfactòries ni tan enriquidores, de vegades es trobarà amb problemes i enfrontaments que s'han de resoldre amb estratègies de resolució de conflictes.

2 comentaris:

  1. Hola Enri!
    Per desgràcia, tal com cites, hi han moments que no resulten gens satisfactoris i hem de tenir d'un saquet de recursos per poder afrontar situacions d'quest estil...

    ResponElimina
  2. Considero positiu que hagis iniciat aquest intercanvi. Espero que es pugui aprofundir a partir de les respostes rebudes.

    ResponElimina