dilluns, 26 de novembre del 2012

12ª SESSIÓ - Dijous 18 d'octubre

Hem començat la vesprada d'avui continuant amb les proves que els alumnes avaluats per la psicopedagoga estaven realitzant.
Cadascú ha seguit allà on s'havia quedat i ha acabat totes les proves BADiG que havia de fer.
En acabar tots els alumnes, les hem recollit i ja no ens donava temps per fer cap valoració de cap prova. Lourdes, la psicopedagoga, m'ha comentat que deixarà la valoració per al dimarts proper i axí puc assistir-hi jo a la correcció de les proves i a l'elaboració dels informes pertinents.

3 comentaris:

  1. Hola Enri,
    Trobo interessant aquest tema de poder aprendre a passar proves. Jo de moment també en sóc deficitària. Espero que aviat tingui la oportunitat de poder-m'hi posar una mica més.

    Anna M.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Anna!
      La veritat és que no és massa complicat, però s'ha d'aprendre i si ho veus portat a la pràctica penso que és molt millor. Aprenem més ràpid!

      Elimina
  2. Bona tarda Enri,
    Entrem a la recta final de l’activitat. Insisteixo en la necessitat de sovintejar les entrades: es tracta d’un “diari”, tot i que en format bloc, però un “diari”.
    Hauries d’enriquir el bloc amb aquells aspectes en que té mancances: aportacions més personals, incorporació d’elements teòrics que relacionin la teoria apresa amb la pràctica psicopedagògica en el context real de les pràctiques... etc
    Ànims i bona feina en aquestes dues setmanes que resten de PAC.
    Hauries de fer un esforç per tal de respondre els comentaris que els companys deixen al teu bloc i també per participar al seus blocs.
    Ànims i bona feina!

    ResponElimina